Meeloopmiddagen

Zit jij in groep 8? Dan maak je binnenkort samen met jouw ouders/verzorgers en leerkrachten op de basisschool een keuze voor een middelbare school. Een grote stap en belangrijke beslissing! Wellicht vind je het fijn om vóór die tijd nog een keertje op onze school te komen kijken. Dat kan! Speciaal voor alle groep 8-leerlingen organiseren wij op 8 en 15 februari 2023 meeloopmiddagen. Je ervaart dan hoe het op school is als alle leerlingen er zijn en je krijgt antwoord op alle vragen die je wellicht nog hebt. Ben jij erbij?


Informatie en aanmelding

Benieuwd wat de scholen organiseren en hoe je je aan kunt melden? Kijk dan op de websites van de scholen zelf:


Inschrijven kan tot en met maandag 6 februari, 23:59 uur.

Je bent op beide middagen welkom, maar per middag kan slechts één school bezocht worden. Per school wordt op beide middagen hetzelfde programma aangeboden.Meelopen bij het Praktijkonderwijs (PRO) op Het Kwadrant

Het Praktijkonderwijs neemt niet deel aan de meeloopmiddagen. Mocht je i.v.m. een (mogelijke) aanmelding meer informatie willen over PRO, dan kun je (samen met je ouders/verzorgers) een afspraak maken met mevrouw Geelen (nicole.geelen@stichtinglvo.nl of 0495-513660).

 

Aanmeldavonden

Mocht je na de meeloopmiddag enthousiast zijn en wil je je op één van onze scholen aanmelden? Dat kan op maandag 6 en dinsdag 7 maart 2023. Meer informatie hierover vind je binnenkort op onze websites.