Meet & Greet: kom jij online kennismaken?

Zit jij in groep 7 of 8? Dan ga jij in de komende maanden een belangrijke stap zetten: je kiest een school voor voortgezet onderwijs. Een nieuwe school betekent ook een nieuwe leeromgeving, nieuwe vrienden en meerdere docenten die de plaats innemen van je vertrouwde juf of meester van de basisschool. Op de scholen van LVO Weert ben jij van harte welkom!

Normaal gesproken nodigen wij jou en jouw ouders uit om een kijkje te komen nemen op onze scholen. Dan laten we jullie zien waar onze leerlingen op school mee bezig zijn. Je leert het gebouw al een beetje kennen en maakt kennis met de leraren waarvan je volgend jaar les krijgt. Dat is dit jaar helaas allemaal anders. De coronamaatregelen maken het onmogelijk om op dit moment een Open Huis te organiseren en iedereen op onze school rond te laten kijken.


Online voorlichting

Omdat we jullie evengoed onze prachtige scholen willen laten zien, hebben we van elke school een digitale voorlichting gemaakt. Je kunt dus gewoon bij ons binnenkijken vanaf je eigen luie stoel! Hoe stoer is dat? In deze uitzendingen vertellen we je alles wat je over onze scholen wilt weten. We nemen je mee het gebouwen in en leggen de meest prangende vragen voor aan onze huidige leerlingen.


Uitzendingen

Het College Weert/Koers 


Philips van Horne


BRAVO! College Cranendonck


Het Kwadrant