BRAVO! College Cranendonck


Het BRAVO! College is een brede school waar de leerlingen de volledige vierjarige MAVO kunnen volgen en de eerste twee leerjaren voor de richtingen VMBO-B/K en HAVO-Atheneum (HA). Er zijn combinatieklassen vmbo-basis/kader en havo/atheneum. Het mavo heeft een eigen brugklas die niet gecombineerd is.

Het BRAVO! College biedt een uitstekende mogelijkheid voor leerlingen uit de gemeente Cranendonck om het voortgezet onderwijs te starten binnen hun eigen omgeving. Het College Cranendonck is een kleine school met een warme en persoonlijke sfeer. De leerlingen krijgen veel persoonlijke aandacht. De sociale controle is groot en werkt een veilige omgeving in de hand.

Ga je naar BRAVO! College Cranendonck dan vervolg je je studie na het tweede leerjaar op een andere locatie: Het Kwadrant voor vmbo-basis en kader, de Philips van Horne voor havo en Het College Weert voor atheneum. Leerlingen van de Mavo maken hun studie af in Cranendonck.


Leerlingen met een advies vmbo-b, vmbo-k, mavo, havo of atheneum kunnen zich aanmelden op het BRAVO! College Cranendonck.