BRAVO! College Cranendonck

Het BRAVO! College biedt de eerste twee leerjaren van het atheneum, de eerste drie leerjaren van de havo en het volledige vierjarige vmbo. Je kunt een vmbo-diploma behalen binnen het profiel Dienstverlening & Producten. Wij doen dit aan de hand van het onderwijsconcept BIVAK. 

BIVAK is een afkorting van Bijzonder Innovatief Vakonderwijs en kent twee routes: life en tech. Deze manier van opleiding kent twee routes: life en tech. Wanneer een leerling zich breed wil oriënteren is BIVAK.life de beste keuze. Wanneer een leerling een focus op techniek en technologie wenst, dan is BIVAK.tech de juiste keuze. Middels leuke lessen, uitdagende cases en stages bij het lokale bedrijfsleven, zorgen we ervoor dat leerlingen marktgericht worden opgeleid. Tijdens de middelbare schooltijd bieden wij de leerling voldoende uitdaging en ervaring om een weloverwogen, aansluitende mbo-keuze te maken. Na het afronden van BIVAK.tech zijn er zelfs mogelijkheden tot een doorlopende leerlijn via het BRAVO! College.


Leerlingen met een advies vmbo-b, vmbo-k, mavo, havo of atheneum kunnen zich aanmelden op het BRAVO! College Cranendonck. 

Klik hier om naar de website van het BRAVO! College te gaan